Κόστος αποστολής

Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 5€.
Για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Κύπρος
Το κόστος μεταφορικών είναι 25€.
Για αγορές άνω των 200€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υπόλοιπες χώρες:

Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ.
Τα έξοδα αποστολής είναι 15€.
Για αγορές πάνω από 300€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εφόσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, είναι 2-15 εργάσιμες ημέρες (εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεστε).

 

Πολιτική επιστροφής, ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων

Εάν το προϊόν που αγοράσατε πρόσφατα δεν σας ταιριάζει μπορείτε να το επιστρέψετε.

Τα βήματα είναι απλά και ξεκάθαρα:

Βήμα 1.
Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που λάβατε με το δέμα σας, δίνοντάς μας τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Δώστε προσοχή στα κελιά περιγραφής φόρμας καθώς πρέπει να είστε εξαιρετικά περιγραφικοί σε κάθε ένα. Εάν χάσατε τη φόρμα και χρειάζεστε νέα, στείλτε μας email στο info@dnastars.gr.

Όσον αφορά την επιστροφή, σας προσφέρουμε πολλές αποφάσεις για κάθε περίσταση. Πιο συγκεκριμένα οι επιλογές σας είναι:

Α. 100% πίστωση καταστήματος μέσω προσωπικού κωδικού έκπτωσης. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτόν τον κωδικό στην επόμενη παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το ποσό θα αφαιρεθεί αυτόματα.
B. Ανταλλαγή με άλλο κομμάτι. Εάν θέλετε να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο διαθέσιμο, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων για να διατηρήσετε το νέο σας αντικείμενο αποκλειστικά για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση απλώς στείλτε μας email στο info@dnastars.gr ή καλέστε μας στο 210 3310484.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημέρων από την παραλαβή των προϊόντων.

Βήμα 2.
Στη συνέχεια, συσκευάστε το χρησιμοποιώντας το αρχικό πακέτο που ελήφθη (λάβετε υπόψη σας!) και επιστρέψτε το σε διάστημα 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ταχυδρομική υπηρεσία προτιμάτε ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προγραμματίσετε με την δική μας κούριερ μια παραλαβή για εσάς.

Βήμα 3.
Μόλις το λάβουμε θα προχωρήσουμε στην εκπλήρωση του αιτήματός σας. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης για να σας ενημερώσουμε. Μην ξεχάσετε να ελέγχετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα σας κατά καιρούς, καθώς μερικές φορές τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας έχουν την τάση να προσγειώνονται εκεί.

Σημαντική σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πρωτότυπες ετικέτες είναι προσαρτημένες στο αντικείμενο και ότι το προϊόν είναι καθαρό, αρκεί η αρχική απόδειξη παραγγελίας ή το δελτίο συσκευασίας.

Κόστος επιστροφής

Όλα τα έξοδα επιστροφής πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη, εκτός εάν το ένδυμα είναι ελαττωματικό.
Για τους πελάτες της Ελλάδας, το ποσό αποστολής επιστροφής είναι από 3,00€ έως 5,00€ εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ΕΛΤΑ Courier, με την οποία συνεργαζόμαστε (θα πρέπει να στείλετε το πακέτο με δική μας χρέωση και στη συνέχεια θα μειώσουμε την αμοιβή από το ποσό επιστροφής σας) .
Για διεθνείς πελάτες, το κόστος παράδοσης θα μειωθεί από την επιστροφή χρημάτων σας.

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για την αποστολή της παραγγελίας.

Τμήμα επιστροφής & επιστροφής χρημάτων e-mail: info@dnastars.gr

Η διεύθυνσή μας είναι:
Αθ. Αξαρλιάν 2, 10563
Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ:
Ορισμένες ειδικές προσφορές πωλήσεων ή εκκαθάρισης ενδέχεται να φέρουν επισήμανση ως μη επιστρέψιμη.
Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να μην προχωρήσετε στις παραπάνω οδηγίες επιστροφής και να γνωρίζετε τις συνθήκες της παραγγελίας σας κατά τη διαδικασία. Προτείνουμε να συμβουλευτείτε τον πίνακα μεγεθών μας ώστε να καθοδηγηθείτε αρκετά για την καλύτερη επιλογή για εσάς.