Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Κάθε αγορά από το κατάστημά μας πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα EUROBANK η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό του καταστήματος.

Στην διαδικασία αυτή, το dnastars.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά του.

Σημείωση: Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Εξόφληση στο κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα μας, τότε έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή τους.

Σημείωση: Παρακαλούμε να προσέρχεσθε για την παραλαβή της παραγγελίας αφού λάβετε ενημερωτικό μήνυμα ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

EUROBANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ: ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ ΑΝΝΑ Ε.
IBAN: GR5102602480000110100622109
SWIFT CODE: ERBKGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ: ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ ΑΝΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
IBAN: GR0401101040000010463792738
SWIFT CODE: ETHNGRAA

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, είναι απαραίτητο να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης εντός 48 ωρών στο e-mail info@dnastars.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 21 0331 0484 για να ελέγξουμε την κατάθεσή σας.

Σημείωση: Τυχόν τραπεζικά έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Αντικαταβολή (πληρωμή μετρητοίς κατά την παραλαβή/παράδοση)

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας το ποσό της κατά την παράδοση από την εταιρία κούριερ που θα σας παραδώσει το δέμα κατά την παραλαβή του.
Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Σημείωση: Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος.